tisdag 5 juni 2012

Är en smartphone så smart egentligen?

Ja, det kan man ju egentligen undra då?
Matte har ju gått och skaffat sig en ny mobil.....SMARTPHONE heter det visst säger hon och den drar ibland iväg med henne in i teknikens under så hon varken ser, hör eller nåt annat!!
Imorse vid frukosten var jag väldigt smart säger jag bara.
Som vanligt har vi våra skålar på våra platser och precis som vanligt har jag ätit upp min mat innan nån annan ens hunnit blinka.
Teo är ju den som äter långsammast och precis som vanligt så skulle han fundera en stund innan han började äta....och det var precis då jag slog till!!!
Matte stod visserligen placerad med sina ben mittimellan Teos och min skål med smarphonen i näven, men det gjorde absolut ingenting.
Jag slog helt enkelt till och slafsade i mig Teos dubbelt så stora portion som min utan att matte märkte någonting.......jo, hon märkte det precis när jag åt upp sista kulan som skramlade där på botten!!
Jag hörde bara nån som skrek ABBBBBBEEEE......vad gör du?
-Äter ser du väl!
Genast förklarade hon för mig att det där var faktiskt Teos mat och sa:  nu får du ingen mer mat idag.....men där ljög hon ska ni veta, jag har fått både mat och t.o.m en grisknorr ikväll!!
Så ärligt talat så vet jag inte om det är jag eller smartphonen som är smartast!!
Självklart är det ju jag som är smartast!!!
Det ser ni väl på bilden ovan som förövrigt är fotograferad med mattes smartphone!!

VOV PÅ ER ALLA!
/Abbe!

11 kommentarer:

Arlo sa...

Men hörru, är våra mattar enäggstvillingar eller nåt? Min har också fått en smartphone idag! Hon har pillat på den hela dagen och verkar nästan gilla den mer än mig nu...i alla fall får den mer uppmärksamhet än jag får. Jag vet preciiiis hur du har det också just nu!

Ann-Margret o Vinja sa...

Verkar ju vara kanon att matten köpt sig en ny leksak som är så kul att hon inte märker att du snor Teos mat ;-). Kanske inte så snällt mot stackars Teo :-(. Men jag antar han fick ny mat.

Kram

Vi i Kasperian sa...

Haha, egentligen är dom nog inte så smarta, dom där fånerna! Jag tror att vi lätt klarar att överlista dom!
Förresten är det kanske ändå smartare att ha dom som medhjälpare, precis som du Abbe hade i dag!
DET var smart!!!!

Emma o Malte sa...

Ja se mattar och deras smartphones!! De borde förbjudas tycker jag!

Sandra sa...

Ha,ha,ha...du är så cool...klart du är smartast :)

Team Nelson / Ordringen. sa...

Enkelt. Du är smartast.
Nelson

Grabbarna Larsson sa...

Ja Abbe! Du é absolut smartast. Vi hoppas att vår matte aldrig skaffar en sån där apparat. Det räcker så bra med all tid hon lägger på datorn.

Ludde sa...

Ja det gäller att passa på! Bra att du skramlade lite med de sista kulorna så att matten hann se att Teo behövde påfyllning av sin mat. Klart att du måste få en knorr också. Är man smartare än en smartfån så är man... Kramis!

Carina sa...

Vad är en smartphone mot smartaste Abbe????

Eva sa...

Vem som är smartast är en helt överflödig fråga anser jag:)
VÅR matte har tyvärr en helt antik telefon som hon kan sköta i sömnen... Låter annars bra om mattar inte märker när man snor brorsans mat... Skulle vara bra när Jepser går ifrån sin och jag erbjuder mig...
Assar

Unknown sa...

*Fnissar* Klart du är smartast. :-) Tazz