tisdag 19 februari 2013

Håll igång i skogen....(och lite allvar)

i mängder med massa ny kramsnö!!

Jepps, idag har matten haft en semesterdag och varit hemma med oss....vilket vi gillar MYCKET!!
Hon har även tillbringat dagen tillsammans med lillmatten Bella...vilket hon gillade också MYCKET!! (Herman befinner sig uppe i Linköping hos sin storebror Alexander just nu)
Vi har röjt runt i nysnö och de har röjt runt i skåp, garderober och lite andra ställen idag eftersom här händer grejer här hemma!!
Som väl har de haft tid att vara ute med oss också.....
när vi haft snöröj i kramsnön!!
Vi har sprungit i snön så öronen nästan fladdrat bort i fartvinden!!
"Melvinöronfladder"
Sen har vi lekt snöfräs i all den nya snön! 
Vilgot snöfräs!
Vi har även kommit på mattens inkallningar.
Melvin på G!!
Liksom.....
farsan Teo!


NATURLIGVIS så skulle vi fotomodella också.
Antingen ensam.....
Melvin!
eller tillsammans med brorsan!
Vilgot o Melvin!
Självklart skulle ju.....
-JAG....självaste Abbe oxå vara med på bild!!
En bild med alla fyra så klart!
Melvin, Vilgot, Abbe och Teo längst bak!
-Nehe.....
nu har vi inte tid längre.....

nu drar vi hemmåt.....

-Måste först bara tala om att vi varit här!!

Kanske är det dags att tala om vad som händer här hemma......det är inga roliga grejer direkt men allt kommer säkert att bli bra med tiden!
Så här är det iallafall....vår matte o husse ska flytta isär :(
Om lite mer än en vecka, den 1 mars flyttar hussen ut från vårt hus där matte ska bo kvar med oss grabbar, Herman o Bella!
Mycket har hänt och som gör att ingen mår bra av situationen som råder......
Men som vi sa...allt kommer bli bättre även om det blir en omställning för alla,  och trots allt det som händer kommer vi alla ha kontakt ändå.
Hussen kommer mer än gärna vilja åka ut till t.ex havet och hitta på grejer med oss.....det vet vi.
Sen hur det blir med matten o hussen, det vet vi inte ännu......men visst brukar man säga "tiden läker alla sår".
Ville bara berätta....så nu vet ni vad som händer här hemma och varför vi inte visar oss här fullt så mycket nuförtiden!

VOV PÅ ER ALLA!

12 kommentarer:

Rudi o matten sa...

Vi hade nog anat att det var så det skulle bli hos er och så hoppas vi av hela vårt hjärta att ni alla kommer igenom det jobbiga och hittar en ny, fungerande vardag. Och vi blir lika glada varje gång orken finns att låta grabbarna blogga och visa upp sig i all sin prakt! Kram!

Emma o Malte sa...

Vi hoppas att allt kommer bli bra för er alla! Och ni vet vart vi finns om det skulle behövas! Matten slänger sig i bilen fort som sjutton i så fall :-)
En jätte stor kram skickar vi till er allihopa!

Ludde med flock sa...

Här anades det nog lite sånt också, men så länge ni får vara friska så ska det nog gå bra. Vi får väl hoppas att den gröne frisknar till också. Det kan bli jobbigt om han strejkar. Hoppas ni fortsätter att förgylla våra liv med bloggeriet och att ni ska få allt annat hemma att fungera i fortsättningen. Det är jobbigt med uppbrott... Kramis från hela flocken!

Carina sa...

Vi är så glada när du orkar och hinner förgylla vår dag med ett härligt blogginlägg.Det är aldrig lätt att bryta upp för någon men med tiden som kommer allt att kännas lättare igen. KRAM!!!

Dolores sa...

Har nog kunnat läsa att det var detta som var på G mellan raderna.
Det kommer nog att bli tufft för er alla och då kan det var skönt med fyra goa grabbar att borra in näsan i när det blir för tufft och man behöver tröst och ovillkorlig kärlek.
Hoppas att du kommer att blogga vidare i den ork och form som du känner att du vill och orkar.
Kram från oss cockerperlor på västkusten <3

Eva sa...

Men NÄR ni hörs och syns gör ni det ju med så underbara bilder! Vilket härligt snöbus ni fick där i mattarnas skåpröjarpaus!

Och jodå - här har allt anats också. Önskar bara jag kunde uttrycka HUR mycket mitt hjärta vill att allt ska bli till det bästa!
Kramar!

Sandra sa...

Kram i mängder ❤❤❤❤

Melody and M.E sa...

Livet blir inte alltid som man tänkt sig... men det ljusnar även i den längsta tunneln.
Kramar från
Melody med matte

Elon och Linus matte sa...

Tyvärr besannades mina farhågor :(
Samtidigt kan det ibland vara mycket, mycket bättre, att separera än att gå och lida i det tysta och känna att man inte har något att tala med varandra om längre. Har full förståelse, att ni inte skriver så ofta på bloggen. Man orkar liksom inte psykiskt, vad det änmånne vara i livet som ställer till det. Många, många kramar från Elon och Linus matte,s om också befinner sig i Linköping

Vi i Kasperian sa...

Vi har också förstått. Matte känner igen. Svåraste tiden är nu, i någon sorts limbo föreställer vi oss. Mitt emellan det som varit och det som ska bli.
Det är sant att tid läker. De nya liven tar över.

Men uppbrott ÄR svåra. Säkert för er alla. Ni grabbar har verkligen en jätteuppgift nu, och den tar ni er an med den äran, ser vi!
Det känns ändå bra att ni inte försvinner från bloggen, för vi vill så gärna följa era vidare öden och äventyr. Finaste grabbarna, med finaste mattarna!
Nosbuffar från mig och en varm kram från matte!

Jenny o Brio sa...

Vilken tur att ni grabbar finns till hands för matte och husse och småhusfolket när det blir nya tider som det tar tid att vänja sig vid. Väldigt glada är vi iallfall att ni tycks klara av att umgås med varandra fortfarande!
Kram på er!

Er blogg rockar, även när inläggen inte kommer så tätt!!!

Lyckopiller sa...

Kramar från oss!