måndag 9 februari 2015

Olika åsikter....

Tjenixen!!

Matten är hemma med oss idag oxå...hon är mycket piggare så imorgon blir den nog jobb igen för henne.
Hon har ju varit i Marocko en vecka utan oss och när hon kom hem så blev hon sjuk efter två dagar...men som sagt, nu är hon på G igen!!
Och det kan man säga att Vilgot oxå är....jo, för på vår runda i skogen idag så fixade han lite extra käk!!! som bestod av en mus. Snabbt som tusan tog matte kort på honom och precis lika snabbt, om än inte snabbare svalde han läckerheten enligt honom.
Vi kan ärligt säga att matte hon hade en helt annan åsikt hon....inga mer pussar av den grabben mer sa hon.
Vov på er alla!!

6 kommentarer:

Ludde sa...

Vilken tur att matten är på G igen! Det var nog därför hon hann med att ta en bild på Vilgot innan han svalde bytet. Nog borde han väl överösas av pussar när han varit så duktig... Kramis!

Sandra sa...

Uheeeeeeeeeeee

Carina sa...

tvi tvi tvi !!!

Andra året i Hjo sa...

Påpasslig matte med kameran! Vi har haft möss i huset men Hjo-Hjo har inte fattat det. Åtminstone har han inte reagerat. Lika bra kan jag tycka. Om nu vill ha en puss då och då.

Eva sa...

Tur att min gamle Teddy inte lever.....
Han hade blivit helgrön av avund! När vi bodde i torpet passade han på muslingarna så gott han kunde men lyckades aldrig fånga någon.
Du skulle fått puss av mig ändå tänker jag, men så är du ju den allra sötaste ju!
DUKTIG grabb!

Åsa sa...

Så trevligt att se er på bloggen igen! Hoppas ni fortsätter att återkomma, åtminstone då och då!

Käkat en mus - hm, både jag och matte är säkra på att Vilgot nog trots det fått både ge och ta en och annan puss. Själv hittade jag jättesmaskigt harbajs i går...
Kasper